onze lieve vrouwe ter eem
daam fockemalaan 22
amersfoort


info@johanne.nl

holy website
workshops

keramiek
avonturen
(soon)


Ik hou van minimalistisch en helder ontwerp, zowel digitaal als print en probeer regelmatig nieuwe technieken uit.

Met ruim tien jaar ervaring ontwerp ik voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Mijn expertise omvat onder andere bijzonder drukwerk, risoprints, magazines, huisstijlen, concepten, digitale ontwerpen voor social media, festival ontwerp, ruimtelijk ontwerp en websites, met een focus op makers, kunstenaars en andere creatieven.

Momenteel ben ik bezig met het ontwikkelen van website workshops in mijn studio, en ik beoefen ook keramiek op wekelijkse basis. In mijn webshop vind je mijn ophangsysteem die je zelf kunt samenstellen met verschillende kleuren en materialen. 

In 2014 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ University of the Arts, met oa mijn afstudeerproject 'Gridgedrag'. Dit project omvatte de studie van rijtjeshuizen, de indeling van paden naar de voordeur, de objecten rondom de voordeur, de gevelbekleding en de verhouding tussen groen en tegels. Ik heb deze observaties vertaald naar grafische lijntekeningen en er een groot boek van gemaakt.


Meer informatie en prijzen voor websiteontwerp vind je hier. 


BTW NL002269122B64
KVK 60618183


De studio, gevestigd in het prachtige Eemklooster, is omringd door een serene bosrijke omgeving en gekenmerkt door charmante oude architectuur. Met veel daglicht en grote ramen, biedt de lichte studio een inspirerende werkomgeving.

Samen met Marielle Schuurman deel ik deze ruimte en geven we de Holy Website Workshop.

Onder onze studio bevindt zich La Cantina, een ideale plek voor een heerlijke Siciliaanse lunch gecombineerd met werkoverleg.

Johanne de Heus is grafisch ontwerper👩🏽‍💻 met een studio in het mooie Eemklooster. ︎ OVER JOHANNE // ︎ CONTACT // ︎ SHOP // ︎ INSTAGRAM